Confidențialitate

Colectarea si folosirea informatiilor
TheFitHousewife este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site. Nu vom vinde, imparti sau inchiria informatiile unor terte parti, in alte moduri decat cele aduse la cunostinta prin intermediul acestui disclaimer. TheFitHousewife colecteaza informatii de la utilizatori prin diferite surse, prezente pe acest site.

Recomanda unui prieten
Daca utilizatorul doreste sa utilizeze serviciul nostru de referinte, informandu-si prietenul in legatura cu newsletter-ul nostru, ii vom solicita numele si adresa de e-mail a prietenului sau. TheFitHousewife va trimite automat noului abonat un mesaj e-mail, prin care il invita sa viziteze newsletter-ul si toate link-urile continute de acesta. TheFitHousewife stocheaza aceste informatii doar cu scopul de a trimite acest unic mesaj electronic.

Securitate
Acest site adopta masurile de securitate necesare protejarii tuturor informatiilor personale ale utilizatorilor nostri. In momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate, atat online, cat si offline. Toate informatiile despre utilizatori nu vor fi obiectul niciunei alte activitati, cu exceptia celor desfasurate la birou. Numai angajatii a caror activitate implica folosirea informatiilor personale (de exemplu, administratorul site-ului) au acces la datele de identificare ale utilizatorilor. Serverele pe care sunt stocate informatiile personale de identificare sunt localizate intr-un loc securizat.

Anuntarea modificarilor
Daca informatiile de identificare ale unui utilizator se modifica (de exemplu, codul postal) sau daca un utilizator doreste sa renunte la serviciile noastre, vom avea grija sa corectam, actualizam sau sa eliminam acele date personale care ne-au fost incredintate de catre utilizator. Acest lucru poate fi realizat, fie prin completarea formularului de inregistrare, fie prin intermediul unui e-mail trimis administratorului site-ului.

In situatia schimbarii politicii TheFitHousewife, vom face publice aceste modificari, astfel incat utilizatorii nostri sa fie intotdeauna informati cu privire la datele pe care le colectam, cum le utilizam si in ce situatii. Daca decidem sa utilizam informatii persoanle in alte scopuri sau modalitati decat cele prezentate la momentul in care au fost inregistrate, ii vom anunta pe utilizatori prin intermediul unui e-mail. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care au fost culese informatiile.

Dezabonarea
Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona, in momentul in care nu mai doresc sa primeasca newsletter-ul nostru, folsind link-ul existent in cadrul newsletter-ului.

Log files
Utilizam adresele IP pentru analizarea tendintelor, administrarea site-ului, urmarirea miscarilor utilizatorilor si colectarea informatiilor demografice pentru analize interne. Adresele IP nu au nici o legatura cu informatiile personale.