Despre

Cine suntem noi?

Este un câmp minat în lumea consumatorilor. Există atât de multe produse care oferă rezultate miraculoase. Există pastile care promit să vă ofere un corp de piatră. Există loțiuni și poțiuni care pretind că vă șterg ridurile și vă oferă o piele perfectă. Există suplimente alimentare care promit să rezolve multe probleme și afecțiuni.

Susținerea celebrităților a devenit o normă. Porniți televizorul, deschideți orice revistă, uitați-vă pe internet. Vor exista reclame pentru următorul lucru cel mai bun pentru a vă îmbunătăți sănătatea și bunăstarea. Vor exista oferte și promisiuni care pot părea prea bune pentru a fi adevărate.

Marea întrebare este dacă vreunul dintre aceste produse oferă cu adevărat rezultate? Sunt de fapt prea bune pentru a fi adevărate sau nu?

TheFitHouseWife vă oferă recenzii oneste și imparțiale. Acestea vor fi pe produse de la sănătate, frumusețe și îngrijire a pielii la dietă și pierdere în greutate.

În calitate de consumatori, am devenit mai pricepuți. Zilele în care cumpăram din impuls devin de domeniul trecutului. Internetul și rețelele sociale sunt acum disponibile oriunde ne-am afla. Suntem mai predispuși să cercetăm un produs înainte de a da banii sau cardul de credit.

Lucrăm din greu pentru banii noștri și suntem mai exigenți în ceea ce privește locul în care ne cheltuim venitul disponibil.

Aici intervenim noi. Credem că aveți dreptul să știți ce poate funcționa pentru dumneavoastră și dacă merită banii. Vrem să vă ajutăm să treceți peste publicitate și să ajungeți la esență.

Vom aprofunda companiile din spatele produselor, precum și produsele în sine. Vrem să vă oferim o imagine de ansamblu și nu doar o parte din puzzle.

Avem un stil de viață ocupat și cercetarea produselor poate fi o sarcină care necesită mult timp. Ne propunem să facem munca grea pentru dumneavoastră. Dar nu ne oprim aici!

Voi, în calitate de consumatori, aveți o cantitate infinită de cunoștințe despre produsele pe care le cumpărați. Dorim să vă încurajăm să împărtășiți experiențele dumneavoastră cu noi și cu alții. Vrem să construim o comunitate în care să vă ajutați unii pe alții.

Așteptăm cu drag recenziile și comentariile dumneavoastră despre produse. La urma urmei, comentariile dvs. sincere despre experiențele dvs. sunt cele mai bune care există.

Acum, acesta este punctul în care ne deosebim de alte site-uri de recenzii. De asemenea, dorim să ne spuneți dacă ați găsit un produs alternativ care funcționează mai bine decât unul pe care l-am recenzat.

Voi, în calitate de consumatori, încercați produse alternative care funcționează. Cât de grozav este să putem împărtăși aceste cunoștințe pentru ca alții să poată beneficia? Aprobarea consumatorilor este mai bună decât cea a celebrităților în orice zi!

TheiFitHouseWife este aici pentru a vă ajuta să găsiți produse care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Vom revizui produsele care sunt sigure și accesibile. Produsele vor avea o mulțime de recenzii, și cel mai important: vă vor permite să faceți o alegere informată.