forcapil

Forcapil, o cale sigură de a obține un păr rezistent și sănătos

Cody Jenkins  Autor: Cody Jenkins

Este cu adevărat Forcapil un produs minune pentru păr? În această recenzie, vă vom prezenta o opinie detaliată cu privire la acest șampon.

Subțierea și chiar căderea excesivă a părului constituie în zilele noastre un subiect des întâlnit atât în rândul persoanelor tinere, cât și în rândul celor mai înaintați în vârstă.

Cum poate fi însă împiedicată această problemă prin adoptarea unei metode simple și la îndemână? Produsul pe care l-am abordat în cadrul acestui articol se centrează asupra unui supliment alimentar, în urma căruia multe dintre persoanele ce s-au confruntat cu această problemă, au reușit să scape de problemele cauzate de căderea firelor de păr.

În această recenzie vă vom face descoperite câteva aspecte esențiale ale produsului, ce fac referire la compoziția acestuia, modul de folosire, recenzii reale ale utilizatorilor și beneficiile pe care acesta vi le poate aduce prin folosirea sa.

Ce este Forcapil?

Forcapil este un supliment alimentar, ce a fost creat special  pentru a preveni și mai ales a stopa căderea excesivă a părului, având un rol important în mărirea ratei de creștere a firelor de păr, oferindu-le totodată rezistența necesară.

Conform site-ului Forcapil, acesta este supliment cu o utilizare sigură datorită provenienței sale și totodată datorită ingredientelor pe care le conține, fiind bazat pe compuși naturali, fără aditivi chimici sau coloranți și fără titanium.

Pentru obținerea unui păr plin de viață și fără probleme, nu ezitați să încercați să încercați Forcapil, creat Arkopharma, un „laborator farmaceutic specializat în domeniul fototerapiei”, considerat și „liderul european în medicamente pe bază de plante naturale și suplimente alimentare”.

Ce ingrediente conține?

Având în vedere numeroase aspecte ce afectează în mod negativ părul, ruperea acestuia este poate fi inevitabilă, motiv pentru care Forcapil, prin compoziția sa unică, are rolul de a hrăni firele, fortificându-le.

 • Feriga Maidxenhair – cunocută și sub numele de “Feriga de păr Venus”, aceasta  este o plantă folosită datorită capacității sale impresionante în ceea ce privește încetinirea căderii părului
 • Coada-calului – datorită proprietăților sale, aceasta ajută la menținerea unui păr rezistent, fără a mai fi expus la posibile deteriorări. De asemenea, datorită conținutului său de siliciu, ce este un element adjuvant pentru combatarea căderii excesive a părului, planta, pe lângă numeroasele sale beneficii, are un rol esențial în cadrul compoziției produsului.
 • Vitamina B8 și zinc – contribuie la menținerea unui păr strălucitor și sănătos, stimulând totodată creșterea firelor de păr și stopând căderea acestora

Alte ingrediente:

 • Vitamina B9
 • Vitamina B6
 • Vitamina D3
 • Cupru

Cum funcționează Forcapil?

Creat de către experți, pentru a preveni problemele cauzate de aspecte precum stresul, soarele foarte puternic sau alți factori externi ce pot fi agresivi asupra părului, Forcapil funcționează într-un mod unic, având un rol important în a conferi părului rezistența necesară.

De asemenea, adoptând o formulă nouă, aceasta a fost dezvoltată pentru a îndeplini toate cerințele pe care ar trebui să le satisfacă un păr sănătos, mai precis promovarea naturală a noilor fire și rata de creștere a acestora. Astfel, prin conținutul său de aminoacizi, anume cisteină și metionină, țesutul keratinizat nu are de suferit, ceea ce conferă părului rezistența oportună.

Care sunt beneficiile Forcapil?

Dacă suferiți de probleme precum stresul acumulat, oboseală temporară sau schimbări hormonale/ de sezon, acestea ar putea fi consecințe ale căderii părului, fapt pentru care, cele enumerate mai jos pot constitui un răspuns ideal pentru aceste aspecte:

Promovează creșterea părului

Datorită ingredientelor sale unice, Forcapil are un rol important în promovarea ratei de creștere a noilor fire de păr, încetinind astfel apariția căderii acestora.

Menține rezistența firelor de păr

Având în componența sa compuși principali ai țesutului keratinizat, precum cisteina și metionina, rezistența firelor este îmbunătățită, conferind astfel un păr sănătos și plin de volum.

La ce rezultate vă puteți aștepta?

Prin utilizarea regulată, conform prospectului, printre rezultatele obținute în urma suplimentului alimentar Forcapil, vă puteți aștepta la obținerea unui păr plin, care nu se mai rupe atât de ușor, rezistența acestuia fiind îmbunătățită, fiind eliminate astfel momentele în care firele rebele își fac prezența pe podea.

Sunt aceste rezultate permanente?

Cum este cazul fiecărui supliment alimentar/ cremă/ șampon, rezultatele pe care le veți avea în urma folosirii Forcapil nu depinde decât de dumneavoastră. Astfel, dacă pe lângă adminstrarea pastilelor optați și pentru o îngrijire temeinică a părului, căreia i se alătură și un stil de viață sănătos, efectele nu vor întârzia în a-și menține persistența.

Este Forcapil un produs sigur pentru folosire?

Întrucât acesta este un produs compus din vitamine și ingrediente naturale, nu au fost raportate cazuri în care persoanele ce au folosit Forcapil să fi suferit de anumite neplăceri. În cazul în care considerați că ați putea prezenta alergie pentru oricare dintre substanțele enumerate, se recomandă obținerea unei opinii specializate din partea medicului dumneavoastră, înainte de a începe folosirea acestuia.

Titan gel – recenzii și reclamații ale utilizatorilor

Bălan Ioana a urmat tratamentul cu Forcapil, expunându-și mulțumirea adusă de acesta:

”Am început tratamentul acum o lună și deja se văd efectele, părul nu îmi mai cade deloc, nu numai puțin, ci deloc, și am foarte mult păr nou crescut”

(Sursa:https://www.gardianul.ro/ingrijire/forcapil/)

Horia Anton a utilizat Forcapil pentru o perioadă scurtă de timp în care produsul și-a făcut efectul asupra părului său, însă persoana în cauză a afirmat faptul că a observat o creștere în greutate:

”Găseam păr peste tot, fire scurte și mărunte care nu erau ale prietenei mele, așa că am început să-mi fac griji. Am fost la farmacie și mi-am cumpărat Forcapil.

Urmasem tratamentul 3 săptămâni când mi-am dat seama că nu îmi mai puteam stăpâni pofta de mâncare. Aș fi mâncat încontinuu. Atunci am decis să mă și cântăresc și am observat că aveam cu 2.5 kilograme mai mult.”

(Sursa: https://doctormenci.ro/forcapil-pareri-prospect-pastile/)

În urma tratamentului cu Forcapil, Andreea a observat efectele pozitive ale utilizării produsului, confirmând eficiența acestuia:

”Pe mine m-au ajutat foarte mult pentru a stopa caderea parului si chiar si la generare. Evident, rezultatele s au vazut dupa 2 luni de tratament”

(Sursa : https://www.pilulka.ro/forcapil-180cps/reveiw-uri-experiente)

De unde puteți cumpăra și cât costă

Deși Forcapil se poate găsi în numeroase variante, atât în farmacii, cât și pe diverse site-uri ce comercializează produsul, se recomandă achiziționarea cu ajutorul  site-ului original, ce vă va redirecționa către alte pagini ce oferă siguranță în obținerea acestuia.

 • Forcapil Anticaderea Parului, 30 Comprimate – 40 de lei
 • Forcapil Fortifiant Keratine, 60 de capsule – 45 de lei
 • Forcapil Loțiune, 150 ml – 62 de lei
 • Forcapil Șampon fortifiant – 39 de lei
 • Forcapil x 180 capsule – 79 de lei
 • Forcapil x 60 capsule – 35 de lei

Astfel, indiferent de metoda aleasă prin care doriți utilizarea Forcapil, aveți la dispoziție diferite metode de reducere, precum aplicarea unui cupon de discount sau aplicarea unui voucher, iar în ceea ce privește costul și expedierea, acestea pot fi estimate prin introducerea datelor dumneavoastră în câmpurile înscrise pe site.

Pentru obținerea mai multor informații în ceea ce privește achiziționarea Forcapil, intrați pe site-ul producătorului.

Poate cauza Forcapil reacții adverse?

Pentru a avea o siguranță, înainte de a începe utilizarea produsului, vă recomandăm să vă consultați cu medicul dumneavoastră pentru a putea primi o opinie a unui expert în domeniu. Deși nu au fost raportate cazuri în care să fie prezentate anumite reacții adverse severe, fiecare organism se raportează în mod diferit la stimulii externi și mai ales la suplimentele alimentare/ medicamente.

Cum se utilizează Forcapil

Se utilizează o pastilă pe zi, împreună cu un pahar de apă.

Cine nu ar trebui să folosească Forcapil?

Forcapil nu ar trebuie să fie folosit de către persoanele ce nu au împlinit încă vârsta de 18 ani, fără acordul medicului. De asemenea, nu se recomandă utilizarea sa dacă suspectați că ați putea prezenta alergii la unul dintre ingredientele acestuia.

Pro și contra

Pro:

 • Crește rezistența firelor de păr
 • Redă strălucirea și frumusețea părului
 • Promovează creșterea noilor fire de păr
 • Previne căderea părului
 • Previne albirea precoce a firelor

Contra:

 • Dacă tratamentul nu este urmat corespunzător, nu vor putea fi obținute efectele așteptate
 • Apariția unor potențiale efecte adverse

Verdict final

Acesta este un articol informativ, iar informațiile prezentate pe parcursul acestuia sunt doar orientative. Ingredientele utilizate, datele științifice și recenziile acordate de câteva dintre persoanele ce au utilizat produsul afirmă faptul că Forcapil este un produs sigur, tratând chiar și problemele severe legate de căderea părului.

Înainte de a începe tratamentul, se recomandă a fi luată în considerare și opinia unui medic specialist, care să vă cunoască starea de sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.