Friocard

Friocard, soluția potrivită în lupta cu tensiunea arterială

Cody Jenkins  Autor: Cody Jenkins

Este Friocard un mod ce vă poate scăpa de problemele cauzate de tensiunea arterială? În cadrul acestui articol vom prezenta câteva lucruri ce trebuie știute înainte începerea acestui supliment alimentar.

În zilele noastre, peste 30% dintre oamenii din întreaga lume se confruntă cu probleme cauzate de tensiunea arterială, devenind astfel un subiect tot mai abordat, asupra căruia specialiștii acordă o atenție sporită pentru ca aceasta să fie remediată, funcționând în parametrii normali.

Așadar, cum putem combate această problemă ce apare în mod neintenționat, folosind totuși metode cât mai naturale și la îndemână? Pentru ca acest lucru să fie posibil, cercetătorii au examinat câteva ingrediente ce pot face ca tensiunea arterială să nu mai constituie o problemă în viața omului, motiv pentru care a fost creat suplimentul alimentar Friocard.

Pentru a trasa câteva aspecte esențiale ce trebuie luate în considerare, acest articol este structurat în câteva paragrafe ce vizează, în mod special, compoziția, modul de acționare, beneficii și recenzii reale ale utilizatorilor Friocard.

Ce este Friocard?

Friocard este un supliment alimentar, pe bază de ingrediente naturale, ce are rolul de a normaliza tensiunea arterială, având, de asemenea, capacitatea de a reduce riscurile unui atac vascular cerebral, dar și cele de atac de cord.

Conform site-ului Friocard, aproximativ 80% dintre accidentele vasculare cerebrale își fac prezența pe parcursul sezonului cald, însă cu ajutorul acestui produs ele pot fi prevenite, presiunea apărută în această perioadă căpătând valori normale.

În urma unor numeroase studii realizate pentru a fi evaluate capacitățile capsulelor Friocard, s-a ajuns la concluzia conform căreia eficacitatea acestora și modul de funcționare urmează o schemă sigură, ce poate fi aplicată oricărui individ.

Așadar, conform unei cercetări ce a implicat 2 344 de subiecți, ce au fost monitorizați pe o perioadă de 4 luni, mai precis 2 luni în timpul utilizării și încă 2 luni după finalizarea administrării, s-a demonstrat cum în 87% din cazuri presiunea s-a normalizat încă din prima lună, bunăstarea generală a fost îmbunătățită la peste 96% dintre persoanele implicate, iar 92% dintre acestea au reușit să atingă stoparea prezenței unei hipertensiuni arteriale în lunile de vară.

Dacă doriți să experimentați o viață în care problemele legate de tensiunea arterială să nu mai fie prezente, nu ezitați să încercați Friocard.

Ce ingrediente conține

Friocard este un produs, sub formă de capsule, constituind un complex creat pe bază de plante de concentrate vegetale biogene și alte componente naturale, cu efect în reglarea funcțiilor sistemului cardiovascular, acționând, de asemenea, și asupra altor aspecte asociate cu acestea.

 • Melissa Officinalis – este recunoscută datorită proprietăților sale, fiind populară mai ales în rândul grecilor și arabilor. Aceasta este utilizată pentru a calma simptomele bolilor cauzate de sistemul nervos, frunzele fiind folosite în tratarea tensiunii arteriale crescute, precum și în cazul amețelilor sau durerilor de cap.

  Totodată, planta contribuie la calmarea și normalizarea procesului respirator, acționând, în mod pozitiv și asupra activității sistemului cardiovascular.
 • Vitamina B6 – are capacitatea de a întări sistemul imunitar, crescând, de asemenea, sănătatea cardiovasculară. Aceasta ajută la prevenirea diferitelor probleme în ceea ce privește tulburările nervoase și ale pielii, având impact și asupra acizilor nucleici de anti-îmbătrânire.

  Este un ingredient esențial în compoziția produsului Friocard datorită capacității sale de a normaliza tensiunea arterială, îmbunătățind totodată fluxul de sânge condus către creier și având un efect important asupra vaselor de sânge.
 • Usturoi – datorită proprietăților sale hipolipidemice, antibacteriene, antifungice și anti-aterosclerotice, usturoiul are rol în prevenirea apariției cheagurilor de sânge, contribuind la normalizarea funcțiilor sistemului cardiovascular, mai ales în cazul pacienților mai înaintați în vârstă.

Alte ingrediente

 • Crataegus laevigata
 • Păducel

Cum funcționează Friocard

Capsulele Friocard, dezvoltate pe baza unor ingrediente naturale acționează în mod direct asupra tensiunii arteriale, prevenind apariția unui posibil stop cardiac. Compoziția sa unică se remarcă datorită complexului de compuși activi, cu rol în îmbunătățirea performanțelor sistemului cardiovascular.

Astfel, Friocard reprezintă un tratament ce se axează atât asupra ameliorării bolii, dar mai ales asupra ameliorării simptomelor provocate de aceasta, prevenind totodată și apariția unor posibile complicații.

Fiind un supliment alimentar dezvoltat în special pentru normalizarea tensiunii arteriale pe perioada lunilor de vară, odată administrat, acesta începe să acționeze pentru a reduce nivelul colesterolului ce poate fi dăunător, având, de asemenea, un efect pozitiv asupra vaselor de sânge.

În ceea ce privește modul de administrare, după cum veți regăsi și pe prospect, se va folosi un comprimat de Friocard, de două ori pe zi, înainte de masă, alături de un pahar mare de apă. Durata tratamentului este de 2-3 luni, însă dacă este necesar, acesta poate fi repetat, însă numai după ce vă consultați cu medicul specialist în acest domeniu pentru a vă fi furnizate informațiile necesare, în concordanță cu starea dumneavoastră de sănătate.

Care sunt beneficiile Friocard

În urma unor analizer complexe, cercetătorii au ajuns la concluzia conform căreia problemele ce își fac apariția la nivelul inimii sunt mai accentuate pe perioade lunilor de vară, motiv pentru care, și simptomele neplăcute își fac simțită prezența. Suplimentul alimentar Friocard a fost creat pentru a ajuta persoanele ce se confruntă cu acest impediment, câteva dintre beneficiile sale fiind listate mai jos:

Normalizează tensiunea arterială

Friocard este un produs pe bază de ingrediente naturale, ce acționează în mod direct asupra tensiunii arteriale. Astfel, acesta oferă persoanei în cauză echilibrul cardiovascular necesar, normalizând, de asemenea, ritmul inimii și al sistemului respirator. Totodată, acțiunea sa în ceea ce privește dilatarea vaselor de sânge, contribuie la calmarea sistemului nervos.

Oferă energie

Datorită componentelor sale cu rol în redarea vivacității, Friocard este un supliment alimentar ce deține capacitatea de a oferi energia necesară oricărui individ, pe tot parcursul zilei. Astfel, nu va mai fi nevoie să vă confruntați cu episoade în care oboseala vă acaparează, iar organismul se va simți mai odhnit ca oricând.

Elimină durerile de inimă

Dezvoltat, în mod special, pentru  a avea efect asupra normalizării tensiunii arteriale în anotimpul cald, tratamentul Friocard reglează ritmul cardiac accelerat, redând organismului armonia naturală interioară, fără a afecta în mod negativ alte organe.

La ce rezultate vă puteți aștepta

În urma utilizării produsului Friocard, vă puteți aștepta la obținerea unor rezultate uimitoare, astfel încât veți putea da uitării momentelor mai puțin plăcute în care tensiunea arterială a preluat controlul. Astfel, printre efectele benefice de care ați putea avea parte se numără și aspecte precum dispariția durerilor de cap și a celor de inimă, normalizarea somnului, mărirea libidoului, apariția energiei și a vivacității, îmbunătățirea vederii și a auzului și eliminarea stresului și a tensiunii nervoase.

Sunt aceste rezultate permanente?

Acest aspect nu poate fi determinat într-un mod concret întrucât este în strânsă legătură cu modul de funcționare a fiecărui organism. Astfel, dacă optați pentru menținerea unui stil de viață sănătos în cadrul căruia să aveți o alimentați corespunzătoare, bogată în vitamine și minerale, căreia să i se alăture și o serie de exerciții fizice zilnice, rezultatele obținute în urma tratamentului se vor putea extinde, ajungând la o perioadă mai lungă de timp.

Este Friocard sigur pentru folosire?

În urma tratamentului cu Friocard nu au fost înregistrate cazuri în care persoanele să raporteze reacții adverse determinate de acest supliment alimentar. Totuși, în cazul în care considerați că unul dintre ingredientele aflate în compoziție vă poate dăuna sănătății, nu ezitați să vă adresați mai întâi medicului dumneavoastră.

De asemenea, nu se recomandă utilizarea Friocard în cazul persoanelor ce nu au împlinit vârsta de 18 ani, și nici persoanelor însărcinate, dacă nu a fost prescris de către medicul ce vă are sub supraveghere.

Friocard – recenzii și reclamații ale utilizatorilor

Andreea a făcut publică experiența sa alături de Friocard, afirmând faptul că acest produs a făcut o diferență reală în modul de funcționare a vieții sale:

” Tensiunea arteriala imi era foarte mare și am avut o durere de cap teribilă. Luând prima doză din acest supliment, în primele două zile, am observat o diferență semnificativă în felul în care mă simțeam. Vă recomand să încercați acest produs. Nu vă descurajați dacă nu aveți rezultate imediate, așa cum sugerează unele dintre recenzii. Sistemul tuturor reacționează diferit.”

(Sursa: https://www.llp-ro.ro/friocard/)

Georgeta a vorbit despre modul în care a acționat Friocard asupra corpului său și recomandă, la rândul său, utilizarea acestui supliment în cazul tuturor persoanelor ce se confruntă cu probleme legate de tensiunea arterială:

” Mi-a fost frică și eram sceptică să încerc acest produs. Sinceră să fiu, după ce am citit din nou recenziile, iar tensiunea mea arterială era din ce in ce mai mare am decis sa încerc acest produs. Văpot spune ca multe dintre problemele cauzate de hipertensiunea arteriala s-au diminuat. Înca din prima zi am văzut rezultate excelente, fara reactii adeverse. Sunt atât de fericită. Sper că această recenzie vă va ajuta.”

(Sursa: https://www.llp-ro.ro/friocard/)

Ana-Maria Crai a împărtășit, de asemenea, povestea sa cu Friocard pe una dintre platformele de pe internet, arătând modul în care acesta a avut un impact pozitiv în viața sa:

” De fiecare dată când era mai cald afară, mă cuprindea o moleșeală și o stare de rău. Respiram greu și oboseam repede și chiar și mersul era o activitate extrem de dificil de realizat pentru mine. Am consultat doctorul și mi-a zis că este posibil să am probleme cu inima și mi-a recomandat FrioCard.

După o lună de tratament, efectele acestui medicament s-au făcut remarcate. Nu mai obosesc, nu mai simt niciun discomfort, iar dificultățile la respirație au dispărut complet. FrioCard pentru mine a fost minunat!”

(Sursa: https://doctormenci.ro/friocard-pareri-prospect-pastile/)

De unde puteți cumpăra și cât costă

Deși internetul oferă în zilele noastre o multitudine de variante din care putem alege ceea ce ni se potrivește, atunci când vine vorba de achiziționarea unui medicament, se recomandă procurarea acestuia direct de pe site-ul oficial al furnizorului principal.

 • 1 Friocard – 159 de lei, de la prețul inițial de 318 lei

Pentru mai multe detalii legate de ofertă sau modul de expediere, consultați site-ul oficial al Friocard.

Poate cauza Friocard reacții adverse?

În urma tratamentului urmat de către utilizatorii reali ai Friocard nu s-au înregistrat reacții adverse. Totuși, se recomandă ca înainte de a începe administrarea acestui produs, să vă consultați cu medicul specialist în domeniu pentru a avea acces la mai multe informații.

Cine nu ar trebui să folosească Friocard?

Friocard nu este destinat persoanelor minore, și nici persoanelor însărcinate sau care alăptează.

Pro și contra:

Pro

 • Îmbunătățirea memoriei
 • Reducerea sarcinii inimii și vaselor de sânge
 • Îmbunătățirea fluxului sanguin
 • Normalizarea tensiunii

Contra

 • Posibila apariție a unor reacții adverse

Verdict final

Friocard este un supliment alimentar realizat pentru a combate problemele provocate de tensiunea arterială.

Acesta este un articol cu caracter informativ, creat pentru a expune câteva aspecte principale ale suplimentului, și nu trebuie să înlocuiască părerea unui medic specialist în domeniu. Astfel, înainte de a începe orice tratament, recomandăm să vă consultați întâi cu medicul dumneavoastră pentru a vă fi furnizate sfaturi în concordanță cu starea dumneavoastră de sănătate.

Încercați oferta de 50% Friocard– click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.