Keraderm

Keraderm, pentru descuamarea și mâncărimea piciorului

Cody Jenkins  Autor: Cody Jenkins

Este Keraderm o soluție pentru înlăturarea problemelor cauzate de ciuperca piciorului? În acest articol, vom expune aspectele esențiale în ceea ce privește utilizarea produsului Keraderm.

Afecțiunile legate de pielea piciorului reprezintă niște probleme des întâlnite, iar cauza acestora este în strânsă legătură cu mulți factori. Astfel, aceste aspecte pot fi determinate de numeroase lucruri, atât interne, cât și externe, iar pentru a putea fi eliminate este necesară abordarea unui tratament  cât mai eficient.

Cum se poate remedia această afecțiune prin apelarea la o metodă fără complicații, dar care să garanteze dispariția problemelor? Cercetătorii au analizat tratamente variate, însă momentan numai una s-a dovedit a fi pe atât de eficientă încât să vă poată scăpa definitiv de aspectul neplăcut și disconfortul cauzat de ciuperca piciorului.

Așadar, pe parcursul acestei recenzii, vom prezenta caracteristicile principale ale tratamentului Keraderm, făcând referire la subiecte precum compoziția, modul de folosire, beneficiile rezultate în urma folosirii, și, de asemenea, câteva dinre recenziile reale ale utilizatorilor.

Ce este Keraderm?

Keraderm este un supliment, sub formă de cremă, ce a fost realizat pentru a elimina papiloamele pielii ce apar în zona piciorului, având, de asemenea, rolul de a regenera pielea deteriorată din cauza acestora.

Conform site-ului Keraderm, produsul constituie o metodă simplă prin intermediul căreia poate fi tratată ciuperca piciorului, înlăturând mâncărimea și descuamarea, vindecând fisurile de pe tălpi, și eliminând, de asemenea, mirosul neplăcut.

Datorită compoziției sale, tratamentul vizează distrugerea și restabilirea țesuturilor ce au avut de suferit pe parcursul prezenței ciupercii piciorului, însă printr-o metodă eficace, care nu necesită durere sau un timp îndelungat.

Dacă regăsiți la organismul dumneavoastră simptome precum prezența mirosului neplăcut, transpirația excesivă a picioarelor sau crăpăturile prezente în diferite zone ale acestora, nu ezitați să vă consultați cu medicul dumneavoastră și să luați în considerare utilizarea Keraderm.

Ce ingrediente conține

Unicitatea cremei Keraderm se reflectă în ingredientele sale, care, printre beneficiile pe care i le oferă persoanei ce suferă de probleme provocate de ciuperca piciorului, acționează ca o protecție împotriva HPV, prevenind infecția și hidratând, de asemenea, pielea.

 • Ulei de arbore de ceai – acest ingredient este recunoscut datorită principalelor sale componente, mai precis terpinelul și cineolul, acționează ca o pânză protectoare, având o funcție antimicrobiană. De asemenea, acesta este folosit în dermatologia profesională, fiind un agent antiseptic și antiinflamator eficient.

  Totodată, uleiul de arbore de ceai are rol în eliminarea papiloamelor și dermatitei bacteriene, având un efect regenerator, stopând iritația umflarea și mâncărimea.
 • Extract din pin taiga – acesta este considerat un agent puternic, antioxidant și plin de vitamine, cu efect asupra sistemului respirator, urinar și biliar. De asemenea, extractul conține vitaminele C, B, K și P, acționând astfel ca un bactericid stimulant.
 • Sulf  – este unul dintre cele mai populare minerale din corpul uman, având un rol esențial în detoxifierea organismului și dezinfectarea sângelui. De asemenea, acesta participă la procesul noilor fibre de colagen și elastină din piele, astfel încât aceasta devine mai elastică, mai întinsă. Este un ingredient principal în compoziția Keraderm datorită caracteristicilor sale antimicrobiene și antiparazitar.

Alte ingrediente

 • Extract din muguri de plop negru

Cum funcționează Keraderm?

Keraderm este o cremă pe bază de ingrediente naturalem, cu efect asupra curățării în profunzime a pielii, regenerând procesele naturale ale acesteia, protejând-o, de asemenea, de apariția noilor rădăcini. Componentele active ale produsului acționează în mod direct asupra aspectelor legate de prezența ciupercilor, mirosului, transpirației excesive, înlăturând, de asemenea, crăpăturile.

Datorită ingredientelor sale, acesta capătă proprietăți miraculoase asupra pielii, acționând ca un agent cu trăsături antifungice și antiseptice. Prin aplicarea cremei în zona deteriorată, veți avea parte de rezultate vizibile după numai câteva utilizări, observând astfel procesul de hidratare și vindecare a crăpăturilor cauzate.

În ceea ce privește modul de utilizare al acesteia, se recomandă curățarea zonei afectate, prin spălare, iar mai apoi se va pune un strat subțire din produsul Keraderm, așteptând absorbția completă a acesteia. Spre deosebire de alte creme ce funcționează conform aceluiași principiu, tratamentul cu acest supliment se va absorbi în mod uniform, fără lăsa urme pe haine sau așternuturi.

Procedura cu Keraderm se recomandă a fi efectuată de 2 ori pe zi, atât dimineața, cât și seara, iar durata acestuia trebuie realizată pe parcusul a 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire.

Care sunt beneficiile Keraderm?

Beneficiile cremei Keraderm sunt realizate datorită compoziției acesteia, ce are rolul de a elimina orice manifestare agresivă a virusului papilomului.

Conform unui studiu ce a avut loc în anul 2017, în care au fost folosiți 203 participanți, s-a confirmat eficacitatea produsului, mai mult de 80% dintre rezultatele obținute fiind excepționale și ridicându-se peste măsura așteptărilor subiecților. Mai precis, în 92% din cazuri infecția a dispărut în totalitate după numai 2 săptămâni de utilizare, 88% au observat o îmbunătățire a pielii, 84% au afirmat faptul că mâncărimea și exfolierea au dispărut, iar, nu în ultimul rând, 70% dintre subiecți au remarcat faptul că boala nu a recidivat.

Dispare ciuperca tălpilor și unghiilor

Întrucât acest aspect este unul des întâlnit, dar și greu de gestionat, Keraderm a fost creată pentru a putea face față eliminării în profunzime a acestor două probleme, astfel încât, datorită ingredientelor sale cu acțiune directă către sursă, nu va mai fi nevoie să vă confruntați cu apariția neplăcută a acestora.

Confort garantat al picioarelor

Întrucât compoziția sa acționează pentru eliminarea oricăror aspecte ale ciupercii piciorului, în urma utilizării tratamentului nu veți mai fi nevoit să faceți față transpirației excesive, mirosului neplăcut, având, de asemenea, tălpi frumoase și îngrijite, lucru ce vă oferi confortul necesar.

La ce rezultate vă puteți aștepta

Printre rezultatele pe care le veți obține în urma utilizării tratamentului Keraderm, vă puteți aștepta la efecte benefice precum eliminarea virusului, curățarea pielii de prezența papiloamelor sau a negilor, și, de asemenea, regenerarea și normalizarea apectului pielii.

Sunt aceste rezultate permanente?

Durata în timp a rezultatelor obținute cu Keraderm depinde în totalitate de conșiinciozitatea cu care urmați tratamentul și, de asemenea, de modul în care decideți, sau nu, să vă expuneți unor anumite medii prin intermediul cărora puteți procura diferite probleme.

Este Keraderm sigur pentru folosire?

Întrucât Keraderm este un produs realizat pe baza unor ingrediente 100% naturale, acest lucru determină și siguranța în utilizarea acestuia.

Keraderm – recenzii și reclamații ale utilizatorilor

Cornelia, în vârstă de 29 de ani, a expus experiența pe care a trăit-o din cauza unei infecții pe care a contactat-o dintr-un mediu nefavorabil, confirmând beneficiile pe care i le-a adus utilizarea cremei Keraderm:

 „Vara trecută am contactat o infecție micotică, probabil de la piscină sau din cauza transpirației piciorului. Mâncărimea era foarte neplăcută și voiam să scap cât mai repede de infecție. Am comandat imediat Keraderm care a ajuns în 2 zile și am început tratamentul. După o săptămână exfolierea pielii era mult redusă, nu mai aveam o senzație de mâncărime la fel de intensă și pielea devenise mai moale. Unghiile au început și ele să fie din nou puternice. După o lună de tartament nu maia veam niciun semn al infecției micotice. Pentru mine Keraderm chiar a funcționat și recomand cu mare drag această cremă.”

(Sursa: https://justnaturallife.com/keraderm/#cum-se-folose-te-keraderm)

Marcel, în vârstă de 40 de ani s-a confruntat cu problema unei ciuperci la picior, iar după numai câteva zile de utilizare a Keraderm pielea sa a revenit la normal:

” Din cauza transpirației piciorului, am ajuns să am o micoză destul de pronunțată. Cel mai mult mă incomoda senzația de mâncărime, aproape că nu mai puteam face altceva. Am folosit Keraderm și sincer starea pielii mele s-a îmbunătățit după câteva zile. Am continuat tratamentul pentru 4 săptămâni, dar deja în a 4-a săptămână nici nu mai vedeam semnele micozei. Recomand această cremă oricui are probleme cu pielea picioarelor, cu infecțiile fungice, micoze, negi sau papiloame. Keraderm chiar funcționează.”

(Sursa: https://justnaturallife.com/keraderm/#cum-se-folose-te-keraderm)

Iulia și-a arătat mulțumirea, scriindu-și opinia pe una dintre platformele din mediul online, recomandând Keraderm tuturor ce se confruntă cu acest tip de problemă:

Nu puteam sa port nicio bluza sau pulover mai multe pentru ca materialul imi zgaria papiloamele de pe spate si ma trezeam des cu rani si durere. Incepusem un tratament cu laser, dar devenise prea scump pentru bugetul meu, iar perioada de vindecare parea foarte lunga. Am ales aceasta crema din curiozitate, mai mult sa tin zona hidratata sa nu mai imi dea senzatia ca ma curenteaza, dar a facut mai mult de atat. In doua luni mi-a curatat pielea spatelui extraordinar de mult si nici nu am avut vreo recidiva. Un produs de top!!!”

(Sursa: https://www.nu-age.eu/ro/keraderm-pareri/)

De unde puteți cumpăra și cât costă

Deși în mediul online există numeroase variante prin intermediul cărora pot fi achiziționate produsele, se recomandă totuși procurarea acestora doar folosind site-ul oficial al producătorului. În această manieră, veți avea garanția unui produs original, în urma căruia veți obține rezultatele așteptate.

 • 1 Keraderm – 159 de lei, de la 318 lei, prețul inițial

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să consultați site-ul oficial.

Poate cauza Keraderm reacții adverse?

Keraderm este o cremă cu acțiune asupra oricăror probleme cauzate de ciuperca piciorului, iar datorită compoziției sale naturale, aceasta nu provoacă reacții adverse.

Cine nu ar trebui să folosească Keraderm?

Fiind un produs naturist, Keraderm poate fi utilizat de către orice persoană ce se confruntă cu apariția acestor tip de probleme, indiferent de vârstă sau sex.

Pro și contra:

Pro

 • Produs 100% natural
 • Testat de către specialiști
 • Asigură confort în timpul mișcării
 • Vindecă crăpăturile

Contra

 • Apariția unor posibile efecte adverse în cazul unei folosiri neadecvate

Verdict final

 Crema Keraderm este o soluție inovatoare, cu rol în eliminarea papiloamelor și a oricăror alte probleme cauzate de apariția ciupercii piciorului.

Acesta este un articol strict informativ, ce are rol în a prezenta informațiile esențiale cu privire la acest produs, astfel încât nu trebuie să înlocuiască sfatul medicului specialist în domeniu.

Încercați oferta de 50% Keraderm – click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.