keto actives

Keto Actives, suplimentul ideal în lupta cu greutatea

Cody Jenkins  Autor: Cody Jenkins

Vă ajută cu adevărat Keto Actives să ajungeți la forma dorită? În această recenzie detaliată, vă vom expune părerea noastră despre acest supliment alimentar.

Atingerea și menținerea unei greutăți ideale reprezintă unul dintre subiectele tot mai des întâlnite în societatea actuală. Întrucât de multe ori timpul de mișcare este unul destul de limitat, iar orele de masă se strecoară în mod haotic în timpul unui program solicitant, omul contemporan tinde spre adoptarea unui stil de viață nesănătos, cu efecte vizibile asupra organismului.

Cum putem remedia aceeste aspecte prin adoptarea dietei ketogenice și în ce fel poate contribui Keto Actives la menținerea cu succes a acesteia?

În continuarea acestui articol, vom prezenta câteva aspecte principale, pe care să le aveți în vizor înainte de administrarea acestui supliment alimentar. Printre acestea veți regăsi informații cu privire la compoziție, modul de acționare, beneficii și păreri ale clienților ce au achiziționat produsul.

Ce este Keto Actives?

Keto Actives este un supliment alimentar, unic datorită compoziției sale din ingrediente 100% naturale. Acesta are un rol major în arderea și stoparea depunerii grăsimilor, participând la normalizarea metabolismului, reducând astfel și atacurile bruște de foame.

Fiind un supliment modern, acesta vă va ajuta să vă modelați chiar și în zonele mai dificile ale corpului, fără a mai vedea procesul de slăbire ca un scop imposibil de atins. Totodată, datorită componentelor sale, Keto Actives vă va furniza energia necesară pe tot parcursul zilei, împiedicând apariția momentelor de epuizare.

De asemenea, pierderea în greutate va fi aproape inevitabilă datorită reducerii impulsurilor naturale de a lua o gustare, astfel încât respectarea unui program de masă va fi cu mult mai ușoară. Așadar, cu ajutorul administrării acestui supliment, lupta împotriva kilogramelor în plus va fi de partea dumneavoastră.

Ce ingrediente conține?

 • ForsLean – este un extract din rădăcina plantei ayurvedice Coleus forskohlii, acționând ca stimulator nesuprarenal de adenilil, având și un rol esențial în descompunerea grăsimilor. Acesta este întrebuințat și pentru a favoriza activitatea glandei tiroide, aceasta din urmă având rol în creșterea metabolismului, accelerând totodată și procesul de ardere a grăsimilor. În urma unor numeroase studii, s-a constatat poziția majoră pe care o ocupă forskolina, fiind folosită în atenuarea grăsimii corporale și menținerea masei corporale la un nivel adecvat. Așadar, după o perioadă de 12 săptămâni în care pacienților le-a fost administrată o cantitate de 250 mg Forlsean, aceștia au putut observa o scădere semnificativă în greutate.
 • Clarinol, acid linoleic conjugat (CLA) – acidul linoleic este un acid gras polinesaturat, ce se regăsește în cantități mici în lactate sau anumite tipuri de carne. CLA constituie o soluție eficientă în ceea ce privește remodelarea corporală datorită concentrării sale ce acționează în mod direct atât asupra celulelor grase, cât mai ales asupra celulelor musculare. De asemenea, acesta ajută la menținerea nivelului normal de colesterol din sânge, studiile afirmând faptul că acesta are rolul de a accelera arderea grăsimilor în cazul persoanelor obeze. Totodată, acidul linoleic sprijină scăderea în greutate în zona picioarelor, însă aceste aspecte sunt dependente și de adoptarea unei diete și a unor exerciții adecvate.
 • Cafeină anhidră naturală – are rol în creșterea concentrării și a rezistenței, diminuând oboseala apărută în urma activității fizice. De asemenea, aceasta poate fi un bun înlocuitor pentru cafea.
 • Extract de fructe de portocal amar – având un impact pozitiv asupra funcției sistemului digestiv, acesta este folosit întrucât favorizează metabolismul lipidic și controlul greutății.
 • Extract de fructe de piper negru – având funcția de a susține secreția de sucuri digestive, acesta are rol în creșterea absorbției de nutrienți, reglând totodată și tranzitul intestinal.

Alte ingrediente:

 • Extract de rădăcină de Ashwagandha
 • Extract de Capsicum
 • Crom

Cum funcționează Keto Actives?

Datorită compoziției sale, Keto Actives este un supliment alimentar natural, axându-se pe o listă scurtă de ingrediente, cu efect de slăbire. Pentru a nu utiliza un compus controversat, anume stearatul de magneziu, acesta a fost creat cu ajutorul NuRice, un agent anti-aglomerant hipoalergenic.

Prin administrarea capsulelor, acesta funcționează după același principiu ca în cazul tuturor suplimentelor alimentare, rezultatele așteptate fiind obținute prin adoptarea unui stil de viață sănătos, bazat pe o dietă adecvată și exerciții fizice corespunzătoare.

De asemenea, utilizarea Keto Actives contribuie la susținerea abilităților naturale de ardere ale organismului, reducând poftele și stimulând energia, acționând și asupra unor aspecte precum:

 • Îmbunătățirea metabolismului și arderea grăsimilor: datorită prezenței clarinolului, a extractului de piper negru și a portocalei amare, va fi posibilă arderea grăsimilor acumulate în timp și reducerea procentului total de grăsime aflată în oganism.
 • Reglează glicemia și cortizolul: cromul poate reduce nivelul de zahăr și cortizol din sânge, prevenind totodată și formarea grăsimii corporale.
 • Reduce pofta de mâncare: clarinolul, extractul de portocală amară și cromul ajută la reducerea poftei de mâncare, aspect ce este considerat ca fiind esențial pentru buna funcționare a unei diete restrictive.
 • Crește energia: cofeina și extractul de portocală amară au capacitatea de a crește nivelul de energie, aspect ce ajută la performanța exercițiilor, rezultatul constând în arderea mai multor calorii.

Care sunt beneficiile Keto Actives?

Beneficiile Keto Actives se reflectă, în principal, în compoziția suplimentului. Datorită folosirii unor componente picante și a extractului de portocală amară, acesta ajută la reducerea vizibilă a grăsimilor din cadrul organismului.

Totodată, dieta ketogenică are un impact ușor de observat asupra corpului întrucât influențează semnificativ scăderea nivelului de insulină, în comparație cu o dietă care este bogată în carbohidrați. În acest fel, s-a constatat faptul că, cu ajutorul acestui tratament accesibil, greutatea a atins cotele dorite în doar două săptămâni de utilizare.

La ce rezultate vă puteți aștepta

Întrucât Keto Actives se remarcă printr-un conținut bogat în ingrediente naturale, cu rol în atingerea formei dorite, nu numai că veți observa cu ușurință în oglindă schimbările, ci vă veți simți și cu mult mai energic. De asemenea, în timp ce suplimentul va stopa episoadele de foame excesivă, vă va ajuta să vă simțiți și mai activ atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, îmbunătățindu-vă rezultatele de zi cu zi prin reducerea stresului oxidativ.

Sunt aceste rezultate permanente?

Nu poate fi garantată permanența suplimentului alimentar, întrucât aceasta depinde de o serie importantă de factori pe care o adoptați, sau nu, în viața dumneavoastră. Astfel, prin combinarea suplimentului cu exerciții fizice și un stil de viață sănătos, rezultatele pe care le așteptați pot fi de lungă durată.

Rezultatele Keto Actives vor fi vizibile după numai câteva săptămâni de utilizare.

Este Keto Actives un produs sigur pentru folosire?

Datorită compoziției sale, din ingrediente 100% naturale, Keto Actives este un supliment alimentar ce poate fi administrat în siguranță, însă numai dumneavoastră puteți controla modul de folosire al acesteia. În cazul în care abordați o dietă drastică, Keto Actives nu ține locul unei mese/ unui aliment, astfel încât recomandăm introducerea acestuia în timpul unei diete ketogenice.

Keto Actives – păreri, forum, comentarii

Andrea Pancencu a aflat despre Keto Actives cu ajutorul prietenei sale, care este medic nutriționist, și a reușit să dea jos până la 2.5 kilograme în doar o săptămână:

“Prietena mea este medic nutriționist si stia de cat timp ma chinui sa slabesc. Am incercat tot ce se putea incerca insa rezultatele nu au fost niciodata cele dorite. Atunci mi-a recomandat sa folosesc Keto Actives. In prima saptamana am slabit 2.5 kilograme, fara prea mult efort din partea mea. Acum am o pierdere de 9 kilograme si voi continua sa urmez tratamentul cu Keto Actives! Keto Actives mi-a schimbat viata!”

(sursă: https://1cm.ro/keto-actives/)

Datorită colegei sale de serviciu care i-a vorbit despre acest supliment alimentar, Monica Mateescu a reușit să slăbească 8 kilograme în numai 2 săptămâni:

„Ani de zile m-am luptat cu kilogramele în plus și cu dietele. Practic de 20 de ani, am fost la un regim permanent, dar fără rezultate remarcabile. După sărbători, am constata că kilogramele mele deja iar crescuseră și eram disperată. O colegă de servici mi-a recomandat acest tratament, după ce ea a slăbit 8 kg. L-am comandat și după 15 zile de administrare aveam deja cu 8 kg mai puțin. Pentru mine a fost o salvare.”

(sursă: https://justnaturallife.com/keto-actives/)

După ce nora sa i-a comandat Keto Actives, Mirela Matache a reușit să își ușureze procesul de slăbire, îmbunătățindu-și totodată și problemele cardiovasculare :

„Doctorul mi-a recomandat o slăbire urgentă datorită problemelor cardiovasculare. Am încercat foarte multe diete și regimuri, dar fără niciun rezultat, în schimb problemele medicale se acutizau. Nora mea mi-a comandat aceste pastile. Am zis să le încerc. Nu numai că am slăbit spectaculos, dar m-au ajutat și în ameliorarea problemelor cardiovasculare. Acest tratament chiar funcționează.”

(sursă: https://justnaturallife.com/keto-actives/)

De unde poți cumpăra Keto Actives și cât costă

Cum este și cazul altor suplimente, acestea pot fi găsite pe o multitudine de site-uri, la diferite prețuri. Recomandarea noastră este însă de a vă face comanda direct de pe site-ul original al produsului, ketoactives.ro, având astfel siguranța acestuia.

 În funcție de pachetul pe care îl doriți, achiziționarea și livrarea sunt diferite:

 • 1 bucată (pachet de bază) – aprovizionare pentru 1 lună – 209 lei/ flacon
 • 2 bucăți + 1 gratis ( pachet standard) – aprovizionare pentru 3 luni – 139,33 lei/ flacon, total = 418 lei
 • 3 bucăți + 3 gratis ( pachet cu cea mai bună valoare) – aprovizionare pentru 6 luni – 104,50 lei/ flacon, total = 627 lei

Totodată, în funcție de metoda de expediere aleasă de către dumneavoastră, veți plăti 54 lei livrarea dacă folosiți plata direct pe site, cu ajutorul cardului, sau 92 lei dacă optați pentru plata cash la livrare.

Keto Actives poate produce reacții adverse?

Deși Keto Actives este un supliment alimentar rezultat numai din combinarea unor ingrediente naturale, aceasta nu înseamnă că este lipsit de posibile reacții adverse. Spre exemplu, folosirea extractului de portocală constituie un aspect, în mare parte, controversat din cauza riscului de complicații cardiace.

Pe lângă acest aspect, alte posibile efecte secundare se pot manifesta prin reacții precum:

 • Stomac deranjat, diaree și transpirație
 • Inimă accelerată și tensiune arterială crescută
 • Prezența cofeinei poate fi un factor al apariției insomniei
 • CLA poate fi un declanșator în ceea ce privește modul în care organismul procesează zahărul, afectând totodată, în mod negativ, ficatul

Cine nu ar trebui să folosească Keto Actives?

După cum este menționat și mai sus, nu au fost identificate reacții adverse, însă dacă suferiți de anumite boli despre care considerați că ar putea impacta în mod negativ cursul procesului de slăbire, recomandarea noastră este să vă consultați cu medicul dumneavoastră. Fiind specialist în domeniul medical și cunoscându-vă starea de sănătate, acesta vă poate îndruma cel mai bine spre o decizie.

Pro și contra

Pro

 • Veți pierde în greutate iar talia vi se va subția chiar până la câțiva centimetri pe lună
 • Veți avea mai multă energie pentru exercițiile fizice zilnice
 • Veți putea începe o dietă fără a fi nevoie să faceți sacrificii
 • Poate fi folosit și de persoanele vegetariene
 • Expediere convenabilă și discretă
 • Compus numai din ingrediente naturale
 • Creat de dieteticieni

Contra

 • În cazul în care nu este urmat un stil de viață sănătos, rezultatele nu pot fi garantate
 • Prezența unor posibile reacții adverse, precum cele prezentate în lista de mai sus, din cadrul efectelor negative

Verdict final

Întrucât acesta este un articol cu caracter informativ, administrarea sau respingerea Keto Actives rămâne la latitudinea dumneavoastră. Datorită compoziței sale, acesta constituie o variantă optimă în ceea ce privește pierdea garantată în greutate, însă trebuie totuși de avut în vedere și posibilele reacții ce pot apărea în urma administrării.

Totuși, posibilitatea de a obține un metabolism regulat, ce poate fi ținut cu ușurință sub control și prezența unei energii îmbunătățite pot fi factori ce câștigă în popularitate, având ca punct de reper varietatea recenziilor apărute în urma achiziționării produsului. Recomandarea noastră este să vă consultați cu medicul specialist întrucât acesta este singurul care vă poate îndemna către cea mai bună variantă pentru sănătatea dumneavoastră.

Pentru achiziționarea suplimentului alimentar Keto Actives, puteți face click pe https://ketoactives.ro/order/order-now.html, alegând varianta pe care o considerați cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.